USAID/ENGAGE

ЗАВЕРШЕНО: Запит пропозицій щодо серії тренінгів з організаційної стійкості для партнерських організацій програми “Долучайся!”

Програма “Долучайся!” запрошує українську компанію, консорціум українських компаній або консорціум українських консультантів надати пропозиції для надання послуг щодо організації та проведення серії тренінгів з організаційної стійкості для партнерських організацій програми “Долучайся!”.

I. ВИХІДНА ІНФОРМАЦІЯ

Pact є міжнародною НУО, що має представництва в усьому світі, місія якої полягає в забезпеченні систематичних рішень, які дозволяють бідним та маргіналізованим верствам населення заробляти на гідне життя, бути здоровими та користуватися перевагами, що їх надає природа. Pact досягає цієї мети шляхом посилення місцевого потенціалу, формування ефективних систем управління та перетворення ринків на фактор розвитку. Починаючи з 2006 року, Pact працює в Україні у сферах управління, розвитку потенціалу та охорони здоров’я. Спираючись на десятилітній досвід, ми вирішуємо ключові проблеми, що постають перед організаціями громадянського суспільства в Україні.

Цей запит пропозиції є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (Програма «Долучайся!»), яку впроваджує Pact. Метою Програми «Долучайся!» є підвищення обізнаності громадян про громадську діяльність та їхнє залучення до неї на національному, регіональному і локальному рівнях.

Програма «Долучайся!» працює з 2016 року, надаючи підтримку місцевим коаліціям по всій Україні для залучення громадян до громадянської освіти, антикорупційних і демократичних реформ, масових адвокаційних кампаній та ініціатив для захисту вразливих груп. Місцеві ініціативні групи  за підтримки «Долучайся!» ефективно адвокатували зміни політики на національному та місцевому рівнях у сферах протидії корупції, сприяння європейській інтеграції та вирішення нагальних проблем місцевої громади. Після повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року Програма «Долучайся!» зосередила свою діяльність на підтримці партнерських організацій громадянського суспільства і їх намірів адаптуватися до викликів нових умов діяльності, залишатися ефективними, актуальними та служити іншим ОГС, державним установам та українським громадянам, які постраждали від війни. Пакт має на меті продовжувати розвивати потенціал партнерських ОГС Програми «Долучайся!», щоб підвищити їх стійкість адаптації до змін середовища.

Цей RFP запрошує українську компанію, консорціум українських компаній або консорціум українських консультантів надати пропозиції щодо надання послуг, описаних нижче.

II. ОБСЯГ РОБІТ

Мета: Надати інституційним партнерським ОГС Програми «Долучайся!» знання та навички, необхідні для підвищення їх організаційної стійкості у відповідь на ввиклики, спричинені війною.

Цілі:

Обов’язки та відповідальність:

Завдання 1: Розробити план серії щонайменше з трьох тренінгів для організацій-партнерів Програми «Долучайся!». Він має включати (але не обмежуватись):

Завдання 2: Підготувати порядок денний, роздаткові матеріали та форми оцінювання для тренінгів.

Завдання 3: Провести принаймні три тренінги для організацій-партнерів Програми «Долучайся!».

Завдання 4: Підготувати підсумковий звіт про тренінги (англійською мовою).

Передбачається, що тренінги будуть одноденними та проводитимуться українською мовою. Пакт передбачає, що представники 28 інституційних партнерських ОГС Програми «Долучайся!» візьмуть участь у тренінгах.

Тренінги мають будуватися з огляду на умови, в яких  діють організації громадянського суспільства в Україні, з метою розвитку та підвищення їх організаційної стійкості у відповідь на виклики, спричинені війною.

Результати роботи:

Місце виконання: Запитувані послуги мають бути надані в Україні.

Період виконання: Запитувані послуги мають бути надані з 26 червня 2023 року та по 30 листопада 2023 року.

Вимоги до заявників:

III. ІНСТРУКЦІЯ З ПОДАННЯ

А. Подання запитань: усі запитання чи роз’яснення щодо цього RFP мають бути в письмовій формі та надіслані на kbondar@pactworld.org не пізніше 17:00 8 червня 2023 року. Запитання та запити на роз’яснення, а також відповіді на них будуть розіслані всім одержувачам RFP, які виявили інтерес до цього RFP.

B. Документація, необхідна для подання заявки:

Pact може вимагати додаткову, більш детальну інформацію про бюджет перед укладенням субпідряду.

C. Подання пропозицій: Кінцевий термін подання пропозицій – 22 червня 2023. Подання необхідно надсилати лише в електронному форматі (у форматі PDF або Microsoft Word і Excel) на адресу kbondar@pactworld.org . Пропозиції оферента не повинні містити жодних зайвих рекламних матеріалів або складних форматів презентацій (бажано чорно-білі). Учасники пропозиції не повинні подавати заархівовані файли. Ті сторінки, які вимагають оригінальних підписів вручну, слід відсканувати та надіслати у форматі PDF у вигляді вкладення електронної пошти. Технічна пропозиція та пропозиція щодо вартості повинні зберігатись окремо одна від одної. Будь ласка, вкажіть номер RFP та назву RFP у темі електронного листа. Учасники тендеру несуть відповідальність за те, щоб їхні пропозиції були отримані відповідно до інструкцій, викладених у цьому документі. Запізнілі пропозиції можуть бути розглянуті на розсуд Pact. Pact не може гарантувати, що пропозиції, які пройшли пізніше, будуть розглянуті.

IV. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ

A. Процес перевірки. Pact створить відбірковий комітет, до якого увійдуть представники різних відділів компанії та зовнішні спеціалісти, якщо це необхідно. Усі технічні рецензенти пройдуть процес перевірки, щоб усунути будь-який конфлікт інтересів. Оцінка базуватиметься на критеріях, викладених у Розділі B. Критерії оцінки.

B. Критерії оцінювання. Нагорода буде визначена Комітетом з відбору на основі критеріїв, викладених нижче, як показано в пропозиції Учасника пропозиції. Розглядатимуться лише пропозиції, які відповідають вимогам конкурсу. Цей RFP використовуватиме процес компромісу для визначення найкращої вартості. Це означає, що кожну пропозицію буде оцінено та оцінено відповідно до наведених нижче критеріїв оцінки та очікувань, які наведено в таблиці нижче (загалом 100 балів):

V. ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ

A. Відмова від відповідальності