USAID/ENGAGE

Підсумки року Програми «Долучайся!»

Розпочинаючи 2024 рік і вступаючи на новий етап нашої подорожі, ми з глибокою вдячністю згадуємо минулий рік, оцінюючи події, які визначили його для нас і наших партнерів з громадянського суспільства. Цей спеціальний випуск нашого ньюзлетера відкриває двері у світ подій, які формуватимуть нашу роботу та надихатимуть нас у новому році.

Це далеко не увесь перелік незліченних внесків, зроблених нашими партнерами протягом минулого року, але ми запрошуємо вас приєднатися до нашої подорожі, сповненої визначних досягнень та надзвичайних моментів.Нехай 2024 рік буде для вас часом наснаги, терпіння та перемоги. З нетерпінням чекаємо на події та можливості, які відкриє новий рік. Ласкаво просимо в  2024 рік – рік нових викликів і можливостей!

 

Українці починають новий рік з солідарності та твердої віри в перемогу.  Таким є один з ключових висновків опитування «Підсумки 2023 року: громадська думка українців», проведеного нашими партнерами з  Фонду “Демократичні ініціативи”  спільно з соціологічною службою Центру Разумкова. 

За даними дослідження,  88% українців вірять у перемогу України у війні з Росією. У 2023 року громадяни також активно допомагали армії та постраждалим від війни –  63% активно підтримували волонтерів та благодійні організації, які допомагають Збройним силам України,  а 51% надавали допомогу внутрішньо переміщеним особам.  
Українці дивляться з надією як на своє майбутнє (55%), так і на майбутнє України (61%)   Розмірковуючи про власне майбутнє, українці, окрім надії, найчастіше відчувають тривогу (40%) та оптимізм (28%).

Більше про настрої та відчуття українців читайте за посиланням тут

*****

Підсумки року наших партнерів

 

 

Центр Разумкова 

*****

Центр політико-правових реформ

*****

Харківський антикорупційний центр

*****

Фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва»

*****

Місто розумних

*****

Центр спільних дій

*****

Смарт освіта

GoGlobal

*****

Фонду громади Херсона «Захист»

*****

GenderZed